Mededeling

Beste mantelzorger,

 

 

Per 1 januari 2019 blijf ik actief als onafhankelijk cliëntondersteuner voor de Wet Langdurige Zorg (WLZ).
Hebt u een WLZ-indicatie en wilt u ondersteuning, klik dan op de hier onderstaande link voor meer informatie.

 

https://onafhankelijkeclientondersteuner.nl/

 

 

 

U kunt mij bereiken op 06-18635482 of via het contactformulier op deze site. (klik hier)

 

 

Na 5,5 jaar met veel plezier als mantelzorgmakelaar gewerkt te hebben, stop ik per 01-01-2019 met mijn werkzaamheden.

Ik dank u hartelijk voor het in mij gestelde vertrouwen. U kunt mij altijd benaderen voor een mantelzorgmakelaar bij u in de buurt.

 
 

Uw Mantelzorgmakelaar

"Wie is Mariëtte van de Ven - van den Wildenberg?"

In 2013 heb ik de post-HBO-opleiding mantelzorgmakelaar met goed gevolg afgerond  en heb ik mijn eigen bedrijf “Wegwijs in mantelzorg” opgericht.  Dit met de bedoeling om mantelzorgers die verdwalen in het woud van regels en voorzieningen, te helpen. Hierbij staan voor mij een persoonlijke aanpak, professionaliteit en duidelijkheid voorop.

Eind 2008 werd ik zelf mantelzorger. Ik heb ervaren hoe intensief mantelzorg kan zijn en hoe ingewikkeld het regelwerk is, dat er naast de zorg nog bij komt kijken.

Drie jaar na een burn-out wegens overbelasting door de combinatie van mantelzorg, eigen gezin en werken, ben ik de opleiding voor mantelzorgmakelaar gaan volgen. Op deze manier kon ik iets doen met mijn ervaringen als mantelzorger.

Ik heb mijn hele werkzame leven, met heel veel plezier, met (gehandicapte) kinderen gewerkt. Ik ben getrouwd en heb 4 volwassen kinderen.

Sinds december 2012 ben ik belangenbehartiger bij Alzheimer Nederland, afdeling Brabant Zuid-oost. In die hoedanigheid ben ik actief binnen het Netwerk Dementievriendelijke Gemeente Bladel.

Als mantelzorgmakelaar ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor mantelzorgmakelaars www.bmzm.nl Hier vindt u een overzicht van geregistreerde mantelzorgmakelaars.

Meer algemene informatie kunt u vinden op www.mantelzorgmakelaar.nl

Tevens ben ik lid van de Beroepsvereniging van Cliëntondersteuners voor Mensen met een Beperking, de BCMB. Kijk voor meer informatie op www.bcmb.nl 

Vanaf 01-01-2018 ben ik actief als onafhankelijk clientondersteuner Wet Langdurige Zorg(WLZ) voor de zorgkantoren CZ en VGZ (regio's zuidoost Brabant en noordoost Brabant) Kijk voor meer informatie op www.onafhankelijkeclientondersteuner.nl of klik op onderstaande button.